matalebetalaei

خواص انجیر

 

1. بهبود سلامت گوارش با مصرف انجیر:

انجیر ها یبوست را کاهش می دهند و سلامت کلی هضم را بهبود می بخشند. هر روز صبح انجیر مصرف کنید تا با مشکلات گوارشی خداحافظی کنید.

2. خواص انجیر برای بهبود سلامت قلب:
انجیرها سطوح تری گلیسیرید را در خون کاهش می دهند و به بهبود سلامت قلب کمک می کنند همچنین حاوی فنل ها و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند.


3. کلسترول پایین با خوردن انجیر:
انجیر ها حاوی پکتین، فیبر محلول هستند که سطح کلسترول را کاهش میدهند. فیبر موجود در انجیر کلسترول بیش از حد در سیستم گوارش شما را از بین می برد و آن را به روده منتقل می کند.

4. خواص انجیر برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ:
مصرف منظم انجیر می تواند خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. فیبر در انجیر به سرعت به حذف زباله ها در بدن کمک می کند که برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ مفید است.

5. درمان کم خونی با مصرف انجیر:
کودکان، نوجوانان در حال رشد و زنان باردار باید سطوح آهن خود را نظارت کنند تا از عوارض جلوگیری کنند. همچنین اگر بیمار هستید یا تحت عمل جراحی قرار داشته باشید، انجیر را در رژیم غذایی خود اضافه کنید تا میزان آهن در بدن شما افزایش یابد و مشکل را زودتر برطرف کنید.

6. انجیر با میزان قند پایین در بیماران دیابتی:
نه تنها میوه، بلکه برگ نیز برای سلامت شما مفید است. برگهای انحیر دارای ویژگی های شگفت انگیز هستند که به تنظیم میزان قند خون شما کمک می کند.

7.جلوگیری از سرطان پستان با انجیر:
انجیرها از جمله میوه هایی هستند که دارای بیشترین مقدار فیبر می باشند. و مشخص شد که زنانی که در طول نوجوانی و جوانی انجیر مصرف کرده اند،در خطر کمتری برای ابتلا به سرطان پستان قرار دارند.


8. خواص بینظیر انجیر برای تقویت استخوانها:
انجیر ها حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که موجب سلامتی استخوان ها می شوند.انجیر تراکم استخوان را بهبود می بخشد و شکستگی استخوان ها را کاهش می دهد ، کلسیم برای حفظ استخوان های سالم بسیار مهم است و انجیر یکی از بهترین منابع آن است.

9. انجیر غنی در آنتی اکسیدان ها:
انجیر ها منبع آنتی اکسیدان ها هستند و آنها رادیکال های آزاد را در بدن شما خنثی می کنند و با بیماری ها مبارزه می کنند.انجیرها یک منبع غنی از آنتی اکسیدان های فنولی هستند ، آنتی اکسیدان ها در انجیر لیپوپروتئین ها را در پلاسما غنی می کنند و از اکسیداسیون بیشتر آنها را محافظت می کنند.

10. تنظیم فشار خون بالا با انجیر:
به غیر از پتاسیم، امگا 3 و امگا 6 در انجیر نیز به حفظ فشار خون کمک می کنند.

11. خواص عالی انجیر برای جلوگیری از فشار خون بالا:
هنگامی که پتاسیم کمتر و سدیم بیشتری مصرف می کنید، تعادل سدیم پتاسیم در بدن مختل می شود. انجیر تعادل این دو ماده را در بدن ایجاد می کند.

12.خواص انجیر برای درمان بیماری آسم:
یک روش کارآمد برای مقابله با آسم، این است که مخلوطی از پودر دانه های زغال اخته، عسل و انجیر را مصرف کنید ، همچنین می توانید آب انجیر را مصرف کنید، تا آسم را تسکین دهید.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 20 دی 1397ساعت 13:08  توسط matalebetalaei